Wilco Fokker ontembaar

Deze week speelde WIK 2 haar inhaalwedstrijd tegen VTV 9 in Nieuwegein. In de strijd tegen degradatie was het voor Wilco Fokker, Ronald Verleun en Tim van Weerdenburg zaak om de 2 punten voorsprong op VTV 9 in stand te houden. Wilco liet er geen gras over groeien. Hij liet zich van zijn beste kant zien en slaagde erin om in al zijn enkelspelen de winst te grijpen. Tim speelde met de wedstrijd beter, maar moest tot zijn laatste wedstrijd wachten tot de beloning kwam. Doordat Wilco en Tim ook samen het dubbelspel met speels gemak wonnen stonden er al snel 5 punten op het bord. Ronald speelde ook uitstekend, maar slaagde er herhaaldelijk net niet in om dit uit te drukken in een winstpartij. “Mijn trainingsstage in Kameroen heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Ik voelde me vandaag als een ontembare leeuw!” Aldus matchwinner Wilco Fokker.

Marcel Hoogendoorn blijft ongeslagen

Op de foto: Shirtsponsor Ron Romijn, eigenaar van COOP Kockengen met op de voorgrond v.l.n.r. Mark Boele, Matthijs Fokker, Rick Romijn, Marcel Hoogendoorn en Rolf Janzen.

Op de foto: Shirtsponsor Ron Romijn, eigenaar van COOP Kockengen met op de voorgrond v.l.n.r. Mark Boele, Matthijs Fokker, Rick Romijn, Marcel Hoogendoorn en Rolf Janzen.

De talenten van WIK 1 ontvingen in eigen sporthal Gispen 1 uit Culemborg. Gezien het feit dat Gispen 1 de koploper is in de poule, beloofde het een zware wedstrijd te worden voor de nog onervaren wikkers. De mannen van WIK 1 waren in de beginfase echter allerminst onder de indruk. Zo klopte Rick Romijn in zijn eerste competitiepartij iemand die twee koppen groter was en won de zoon van de supermarktgigant samen met Marcel Hoogendoorn ook het dubbelspel. Marcel Hoogendoorn bleek andermaal een rots in de branding. Hij behield zijn ongeslagen status door met vlammend aanvalsspel drie enkelspelen op zijn naam te schrijven. De eerste competitieoverwinning van Mark Boele laat nog even op zich wachten, maar gezien het niveau van het vertoonde spel zal het niet lang meer duren voordat ook hij overwinningen kan oogsten. Het resulterende 5-5 gelijkspel tegen de koploper werd gevierd als een overwinning.

| 4 maart 2006