Familie Fokker doet goede zaken

WIK 1 ontving in Kockengen SVE 5. Om de koppositie in de 2e klasse vast te houden, was een vijftal punten noodzakelijk. Frank Struijk, Alex de Hoop en Alwin Grootenhuis gingen uitstekend van start. Door overwinningen van Frank en Alex in zowel het enkelspel als het dubbelspel, stond er al snel een 3-1 voorsprong op de borden. Voor Alex was dit het begin van een avond waarin hij ongeslagen zou blijven. Met vlammend aanvalsspel liet hij al zijn tegenstanders het nakijken. Frank kende niet de vorm van de afgelopen weken en moest hierdoor voor het eerst in het seizoen een verliespartij toestaan. Doordat Alwin erin slaagde een uitstekende wedstrijd om te zetten in een mooie 3-0 overwinning, ging WIK 1 met een klinkende 7-3 winst aan de haal.

De wedstrijd van WIK 2 is verplaatst naar een andere datum.

WIK 3 speelde thuis tegen Woerden 6. Jan Willem Mur, Rob Fokker en Wim Honkoop wisten op voorhand dat een overwinning noodzakelijk zou zijn om de aansluiting met de top in de 4e klasse te behouden. Jan Willem en Wim wonnen beiden twee enkelspelen door zeer geroutineerd spel. Rob kende sinds lange tijd weer eens een avond vol hulde. Met flitsende forehands en een backhand als een muur maakte hij korte metten met al zijn tegenstanders. Hij reageerde dan ook dolgelukkig: “Wat een topavond! Het ene punt stond nog niet op het telbord of het volgende had ik alweer gemaakt. Het is lang geleden dat ik na afloop handtekeningen moest zetten!”

Junioren

De talenten van het jeugdteam WIK 1 v.l.n.r. Marcel Hoogendoorn, Rick Romijn, Mark Boele, Matthijs Fokker en Rolf Janzen.

De talenten van het jeugdteam WIK 1 v.l.n.r. Marcel Hoogendoorn, Rick Romijn, Mark Boele, Matthijs Fokker en Rolf Janzen.

De talenten van WIK 1 ontvingen zaterdag in eigen arena het sterke HTTC 1. Matthijs Fokker, Mark Boele en Rolf Janzen spelen dit seizoen voor het eerst competitie en dat kon voor hun tegenstanders niet gezegd worden. Van het grote leeftijdsverschil was qua spelniveau echter lang niet altijd wat te merken. Matthijs kende een geweldige middag, hij presteerde het om al zijn enkelspelen naar zich toe te trekken en zodoende ongeslagen te blijven. Mark en Rolf kenden op de beslissende momenten weinig fortuin. Ondanks dat beiden zeer verdienstelijk speelden, bleef de teller van WIK 1 steken op drie punten. “Ik vind het geweldig om mijn team op deze wijze in de race te houden voor een goede eindklassering, ik hoop dat ik de rest van het seizoen deze vorm vast kan houden”, aldus een blije Matthijs Fokker.

| 18 februari 2006