Wederom winst WIK 3

WIK 1 ontmoette in Nijkerk Rega 2. Frank Struijk, Alex de Hoop en Martin van Steijn hadden in de mannen uit Nijkerk een betere tegenstander dan op voorhand werd verwacht. Zo schoof het 5-koppige Rega 2 de drie sterkten naar voren om de mannen uit Kockengen in bedwang te houden. Alex speelde desondanks zeer sterk en pakte met vlammend aanvalsspel de winst in twee enkelspelen. Frank kende een mindere avond, maar won toch zijn laatste wedstrijd met ogenschijnlijk grote eenvoud. Martin had in zijn tweede wedstrijd een overwinning voor het intikken, maar was tot viermaal toe niet bij machte een matchpoint te benutten. Hierdoor bleef de teller steken op 7-3.

WIK 2 ontving in eigen hal kampioenskandidaat ZTTV 1. Wilco Fokker, Sjoerd Vendrik en Tim van Weerdenburg kenden een buitengewoon ongelukkige avond. In een qua spel gelijk opgaande wedstrijd, was het doorgaans ZTTV 1 dat het punt bij mocht schrijven. Zo eindigden bijna alle wedstrijden met een 3-2 eindstand, maar was alleen Tim eenmaal in staat om dit in het voordeel van WIK te doen uitvallen. “Ik moet constateren dat we het niveau van de vermoedelijke kampioen best aankunnen, maar dat we op de beslissende momenten nog iets aan ervaring tekortkomen”, aldus Tim van Weerdenburg.

WIK 3 ging in Breukelen op bezoek bij de mannen van Vechtlust 1. Hans de Rijk en John Berger moesten er in deze wedstrijd dan toch echt aan geloven, hun 100% winstpercentage zou geen stand houden. Hans de Rijk won tweemaal overtuigend, maar kwam in zijn derde wedstrijd net tekort om zijn ongeslagen status vast te houden. John Berger kon ook geen potten breken tegen die tegenstander, maar was net als Hans wel in staat zijn andere partijen in winst om te zetten. Wim Honkoop pakte één enkelspel en samen met John zorgde hij ervoor dat WIK 3 met de 6-4 overwinning aan de haal ging.

| 7 oktober 2005