WIK succesvol op Nieuwkoopse Kampioenschappen

Rob Fokker onverslaanbaar

Naast de reguliere competitie vonden dit weekend ook de Nieuwkoopse kampioenschappen plaats. In een viertal klasses werd gestreden om het eremetaal. Wilco Fokker en Ronald Verleun sleepten, respectievelijk in de 3e en de 4e klasse, het zilver in de wacht. Rob Fokker deed hier nog een schepje bovenop, hij presteerde het om het goud te winnen in de 5e klasse zonder ook maar een enkele partij prijs te geven. Juran Hilhorst debuteerde in stijl door twee wedstrijden naar zijn hand te zetten, dit bleek echter net te weinig voor het brons in de 6e klasse. Desondanks reageerde Juran na afloop met voldoening: “Ik heb genoten van het feit dat ik hier aanwezig heb mogen zijn. Het is een eer om in een team met Ronald, Wilco en Rob te zitten. Ik heb dan ook veel ervaring opgedaan en ik hoop dat dit zich volgend jaar uitbetaald in een podiumplaats”.

| 25 augustus 2005