Wilco Fokker vindt vorm terug

WIK 1, uitkomend in de 1e klasse, ging in Utrecht op bezoek bij titelkandidaat UTTC 1. Doordat sterspeler Alex de Hoop afwezig was leek het op voorhand een moeizaam avondje te worden, maar niets was minder waar. Martin van Steijn bleek in bloedvorm te verkeren en won op indrukwekkende wijze tot tweemaal toe een enkelspel en tevens samen met Frank Struijk het dubbelspel. Frank won door gedegen aanvalsspel zelf ook twee enkelspelen. Alwin Grootenhuis slaagde erin om de eindoverwinning binnen te slepen in zijn laatste wedstrijd. Hierdoor behaalde WIK 1 een knappe 6-4 overwinning op titelkandidaat UTTC 1.

WIK 2 ontving in eigen arena Effect 4. Na twee nederlagen op rij waren Wilco Fokker, Ronald Verleun en Sjoerd Vendrik gebrand op een overwinning. Dit was goed te merken in het scoreverloop. Zonder al te veel problemen werd een 7-0 voorsprong genomen. Doordat Ronald en Sjoerd in hun laatste wedstrijd nipt in de beslissende vijfde game aan het kortste eind trokken, wist Effect 4 de eer te redden. Desondanks verdween er een uitstekende 8-2 overwinning in de boeken. Wilco had hier het grootste aandeel in door ongeslagen te blijven in zowel het enkelspel als het dubbelspel. Hij reageerde dan ook met tevredenheid: “Ik heb ze vanavond allemaal lesgegeven!”

WIK 3 kende een moeizame avond in Woerden waar het de koploper in de 4e klasse ontmoette. De thuiswedstrijd tegen Woerden 5 werd al met 7-3 verloren en in de uitwedstrijd bleken de verhoudingen onveranderd. Ook ditmaal waren Hans de Rijk, Wim Honkoop en Rob Fokker slechts in staat om drie punten binnen te slepen. Hans toonde wel zijn klasse door twee enkelspelen te winnen tegen de koploper. Wim Honkoop slaagde er verder nog in om één punt aan het totaal toe te voegen. Ondanks deze nederlaag blijft de 4e plaats in de poule bezet door WIK 3.

| 4 april 2005