WIK 1 blijft ongeslagen


Onderschrift foto:
De helden van WIK 1 houden ongeslagen status vast. Vlnr: Alex de Hoop, Frank Strujk en Martin van Steijn.

WIK 1 was deze week het enige team dat in actie kwam. De elite van WIK trad in Zeist aan tegen ZTTV 1. Frank Struijk, Alex de Hoop en Martin van Steijn hadden als taak de ongeslagen status vast te houden. Dit leek aanvankelijk niet te gaan lukken, zo werd WIK 1 in het begin van de avond overdonderd door de mannen uit Zeist. Dit resulteerde in een 5-2 achterstand. Toen kwam de machine van WIK 1 echter op gang en werd er geen enkel potje meer verloren. Martin had hier een groot aandeel in, hij kende een buitengewoon goede avond. Hij won op overtuigende wijze 2 enkelspelen. Ook Frank was in staat voor 2 enkelspelen te tekenen met zeer solide aanvalsspel. Alex de Hoop kende weinig fortuin en moest met slechts 1 enkelspel genoegen nemen, hij deed dit wel op indrukwekkende wijze: 11-1, 11-3,11-2. De ongeslagen status werd met deze 5-5 einduitslag knap behouden. “Deze avond was voor mij net een droom, bijna alles wat ik aanraakte leverde een punt op. Hopelijk kan ik deze vorm vasthouden”, aldus een glunderende Martin van Steijn.

| 4 maart 2005