WIK 1 en 2 naderen koploper

Frank Struijk wederom ongeslagen

Frank Struijk, Alex de Hoop en Martin van Steijn stonden voor de zware taak koploper UTTC 1 met een nederlaag naar Houten te doen keren. WIK 1 startte furieus door direct al naar een 5-1 voorsprong uit te lopen. Zoals we dat al het gehele seizoen van hem gewend zijn, won Frank Struijk wederom al zijn wedstrijden. Met vlammend aanvalsspel stuurde hij al zijn tegenstanders met een 3-0 nederlaag naar de douches. Ook won hij samen met Alex het dubbelspel. Alex tekende in zijn enkelspelen voor 2 punten, maar kon zijn derde winstpartij net niet binnenhalen. Doordat Martin van Steijn niet bij machte was de overwinning verder uit te breiden, verdween er een 6-4 winst in de boeken. Hierdoor staat WIK 1 nog op slechts 1 punt achter de koploper. “Ik heb vandaag vele punten gescoord met mijn grootste wapen; de Thunderbull-aanval. Ik ben momenteel echter hard aan het trainen om deze aanvalsvorm te perfectioneren. Ik hoop deze TurboThunderbull dan ook de komende wedstrijden te demonsteren!”

WIK 2 speelde donderdag in Wijk bij Duurstede een belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent Effect 4. Door uitstekend spel werd een 4-6 uitoverwinning behaald. Wilco Fokker en Sjoerd Vendrik waren beiden goed voor 2 overwinningen in het enkelspel. Daarnaast wisten ze ook hun zegereeks in het dubbelspel op indrukwekkende wijze voort te zetten: 11-3, 11-8 en 11-4. Doordat Ronald verleun ook nog eenmaal wist te winnen, werd een nuttige 6-4 uitoverwinning behaald. Door deze overwinning is ook WIK 2 tot op 1 punt van de koploper genaderd.

Ook WIK 3 speelde in de 4e klasse tegen de koploper. Zo ontving het in eigen arena Woerden 5. Al snel bleek dat de mannen uit Woerden net een maatje te groot waren. John Berger, Rob Fokker en Alberto Grootenhuis waren ieder slechts in staat een enkel puntje op het scorebord te brengen. Hierdoor werd een 3-7 thuisnederlaag geleden. Door dit verlies staat WIK 3 gedeeld laatste en zijn in de komende wedstrijden alle puntjes belangrijk.

| 21 februari 2005