WIK 1 speelt gelijk

Vlaggenschip WIK 1 speelde in eigen arena tegen Over ’t Net 2. WIK 1 pakte al snel een 2-0 voorsprong door overwinningen van Frank Struijk en Alex de Hoop. Deze lichte voorsprong hield stand tot 5-3, waarna de bezoekers in staat waren een gelijkspel uit het vuur te slepen. Aan wikzijde namen Frank Struijk en Alex de Hoop de punten voor hun rekening. Beiden wonnen 2 enkelspelen en tevens samen het dubbelspel. Martin van Steijn kende een ongelukkige avond doordat hij er herhaaldelijk niet in slaagde rendement te halen uit zijn toch goede spel.

WIK 2 begon vorige week de najaarscompetitie met een klinkende 7-3 overwinning. Afgelopen donderdag troffen Ronald Verleun, Wilco Fokker en Sjoerd Vendrik in Elan 2 een zwaardere dobber. Zo werd van de eerste 7 wedstrijden enkel het dubbelspel gewonnen door Wilco en Sjoerd. Het duurde tot de 8e wedstrijd tot Ronald de ban kon breken. Hij won zijn enkel overtuigend met 3-0 door zeer solide spel en een tomeloze inzet. In de laatste wedstrijd was Sjoerd Vendrik nog bij machtte de nederlaag iets draaglijker te maken, hij slaagde erin zijn tegenstander alle hoeken van de tafel te laten zien. Hierdoor verdween een 7-3 uitnederlaag in de boeken.

| 31 januari 2005