Clubkampioenschappen 2004

Trilogie voor Alex de Hoop

Op foto v.l.n.r. Sjoerd Vendrik, Alex de Hoop, Wilco Fokker en op de voorgrond Frank Struijk

Vrijdag 17 januari 2005 werden de clubkampioenschappen voor de senioren gehouden. De laatste twee edities werden door Alex de Hoop gewonnen. Dit jaar was Frank Struijk torenhoog favoriet om de wisselbokaal over te nemen. Alles liep echter anders doordat de spelers uit het tweede team van WIK zich niet lieten intimideren door het vlaggenschip van WIK. Sjoerd Vendrik degradeerde Frank Struijk na een kansloze achterstand en Wilco Fokker rekende af met Alwin Grootenhuis en Martin van Steijn. Alleen Alex de Hoop hield in de beslissende vijfde set stand tegen Wilco Fokker, waardoor voor de derde achtereenvolgende keer de bokaal met Alex naar huis ging. Tweede werd Wilco Fokker, gevolgd door zijn teamgenoot Sjoerd Vendrik. De strijd om de beste subtopper werd gewonnen door Frank Struijk.

 

| 14 januari 2005