Streektoernooi WIK

Op foto de prijswinnaars van het jeugdstreektoernooi. V.l.n.r. de pupillen, aspiranten en junioren.

Op foto de prijswinnaars van het jeugdstreektoernooi. V.l.n.r. de pupillen, aspiranten en junioren.

Vorige week vrijdag (17 december 2004) werd door WIK een tafeltennistoernooi voor de jeugd georganiseerd. Drie verenigingen in de regio werden uitgenodigd en streden om de prijzen. Bij de junioren was het Gerben Bouthoorn van WIK de sterkste en liet Patrick Rutterkamp en Metin Tura van Vechtlust uit Breukelen achter zich. Ook bij de aspiranten was het WIK dat met Terrence van Vliet de eerste prijs mocht ontvangen uit handen van voorzitter Ronald Verleun. De tweede en derde prijs gingen naar Vitac-spelers Alexander Eerbeek en Rob van de Bosch uit het Vinkeveen.

De pupillenpoule werd gewonnen door Paddy Uduj, tweede prijs ging naar Jurre Engelhard en derde werd Esther Stam, alle spelers uit deze poule kwamen uit Kockengen.

| 17 december 2004