Jeugd keert met veel eremetaal huiswaarts

 Minimeerkamp Houten

De succesvolle jeugdformatie van WIK. V.l.n.r.: Sören van Beek, Matthijs Fokker, Sijmen Fokker, Terrence van Vliet, Pascal Tolboom en Jurre Engelhard.

De succesvolle jeugdformatie van WIK. V.l.n.r.: Sören van Beek, Matthijs Fokker, Sijmen Fokker, Terrence van Vliet, Pascal Tolboom en Jurre Engelhard.

Naast de reguliere competitie vonden dit weekend ook de minimeerkampen plaats in Houten. In dit toernooi kunnen jeugdspelers van verschillende clubs de krachten met elkaar meten. WIK was aanwezig met 6 talentvolle jeugdspelers en behaalde uitstekende resultaten in de diverse poules. Zo bleken Matthijs Fokker, Pascal Tolboom en Sören van Beek de sterkste in hun poule door alle partijen te winnen. Debutant Jurre Engelhard wist in zijn poule de 2e prijs te veroveren. Terrence van Vliet en Sijmen Fokker wonnen net één partij te weinig om het eremetaal in ontvangst te mogen nemen.

| 3 december 2004