WIK kent topweekend

Jeugd keert met veel eremetaal huiswaards

WIK 1 trad deze week in een overvolle WIK arena aan tegen Otio 1 dat zich de afgelopen weken had opgewerkt op de ranglijst door overwinningen op de nummers 1 en 2. De Wikkers zijn echter de laatste weken ook in uitstekende vorm en wisten gisteravond ook weer schitterend tafeltennis op de tafel te leggen. Martin van Steijn aka ‘Sport Bil’ speelde weer erg sterk en zette dit ook eenmaal om in een overwinning. Alex de Hoop presteert al het hele seizoen goed met doorgaans zeer degelijk spel, hij slaagde er dan ook in om wederom 2 enkelspelen voor zijn rekening te nemen. Frank Struijk steekt de laatste weken met kop en schouders boven iedereen uit en wist weer 3 winstpartijen te noteren. Doordat ook het dubbelspel op overtuigende wijze werd gewonnen stond er aan het einde van de avond een schitterende 7-3 overwinning op het scorebord! Met deze derde opeenvolgende overwinning is WIK 1 zo goed als veilig voor het lijfsbehoud in de 1e klasse en is zelfs de 1e plaats nog in zicht!

WIK 2 speelde in Utrecht tegen SVE 6. In theorie kon WIK 2 deze avond officieus kampioen worden in de 3e klasse, hiervoor was echter wel een 10-0 overwinning nodig. Deze moeilijke opgave werd op een haar na niet volbracht, zo werd er ‘slechts’ met 9-1 gewonnen. Wilco Fokker en Tim van Weerdenburg brachten samen al 7 punten op de teller van WIK 2 door beiden ongeslagen te blijven in het enkelspel en tevens het dubbelspel te winnen. Ronald Verleun trok ook al snel 2 enkelspelen naar zich toe, maar vergat bij een voorsprong van 2-0 in games en 9-7 in de 3e game zijn laatste wedstrijd binnen te slepen. Door deze knappe 9-1 uitoverwinning hoeft in de laatste speelronde nog slechts één puntje binnen te worden gehaald alvorens de bloemen in ontvangst kunnen worden genomen.

| 30 november 2004