WIK ontmoet tweemaal VTV

WIK 2 speelde afgelopen vrijdag in eigen huis tegen het sterke VTV 11. Vooraf aan deze wedstrijd wisten Sjoerd Vendrik, Ronald Verleun en Tim van Weerdenburg dat wanneer deze wedstrijd gewonnen zou worden, het kampioenschap in de 3e klasse binnen handbereik zou zijn. Dit bleek een enorme motivatie. Zo bleef Sjoerd de hele avond ongeslagen door zeer geconcentreerd aanvalsspel. Ronald en Tim pakten ieder twee overwinningen in het enkelspel. Hierdoor was een keurige 7-3 overwinning het eindresultaat. “Met nog drie wedstrijden te gaan is het binnenslepen van het kampioenschap slechts een formaliteit. Ik richt me nu volledig op de procentenbeker van WIK waar ik graag mijn naam op zie verschijnenā€, aldus de held van de avond Sjoerd Vendrik.

WIK 3 bevindt zich momenteel op een derde plaats in de 4e klasse. Wim Honkoop, Rob Fokker en Alberto Grootenhuis werkten eerder deze week al een uitwedstrijd af tegen VTV 16 in Nieuwegein. Wetende dat VTV 16 op de laatste plaats bivakeert, mocht dit in theorie geen probleem vormen voor de heren van WIK 3. De praktijk wees echter uit dat dit niet altijd alles zegt, zo wist WIK 3 in een spannende strijd VTV 16 net van zich af te houden met een 4-6 uitoverwinning. Wim en Rob waren beiden in staat om 2 enkelspelen te verzilveren. Daarnaast wisten ze samen ook het dubbelspel binnen te slepen. Alberto zorgde tot slot met zeer geraffineerd spel voor de eindoverwinning.

| 15 november 2004