WIK oogst enkel overwinningen

WIK 1 kwam in eigen huis in actie tegen het lastige SVO 2. Het feit dat SVO 2 hoger is geklasseerd dan WIK 1 leek weinig indruk te maken op de toppers van WIK. Zo speelden Alex de Hoop, Frank Struijk en Martin van Steijn bij vlagen de sterren van de hemel. Alledrie wisten ze dan ook de 2 enkelspelen te verzilveren. Zoals al vaker dit seizoen werd er, ondanks een aantal matchpoints, net naast de winst in het dubbelspel gegrepen. Hierdoor bleef het bij een 6-4 overwinning. “Ik heb tranen in mijn ogen van blijdschap. Ik voelde bij het inspelen al dat er iets moois stond te gebeuren; zelden heb ik zo sterk staan spelen als vandaag. Wie weet wat er allemaal kan gebeuren als ik de rest van het seizoen deze vorm vast kan houden”, aldus een zielsgelukkige Martin van Steijn.

WIK 2, momenteel strijdend om het kampioenschap in de 3e klasse, ontmoette in Soest hekkensluiter Shot 6. Daar waar het op papier geen probleem mocht zijn voor Sjoerd Vendrik, Ronald Verleun en Tim van Weerdenburg, bleek dit ook in de praktijk het geval. Zo kwam de overwinning nooit in gevaar doordat zowel Sjoerd als Tim ongeslagen bleef in het enkelspel. Ronald zette de overwinning vervolgens nog extra klank bij door op overtuigende wijze het 7e punt binnen te slepen. Hierdoor verdween er een 3-7 overwinning in de boeken.

WIK 3 speelde in eigen huis tegen ZTTV 4 uit Zeist. Wim Honkoop speelde furieus en met veel bezieling zijn enkelspelen. Hij pakte hierdoor eenvoudig 2 overwinningen, maar was in zijn 3e enkelspel bij 9-9 in de vijfde en beslissende game zeer onfortuinlijk. Nadat John Berger en Rob Fokker het goede voorbeeld hadden gezien nam het vertrouwen in de eindoverwinning toe. Ook zij wisten vervolgens twee enkelspelen te winnen door knap aanvallend spel. Hiermee werd er een knappe 6-4 overwinning binnengehaald. Door deze overwinning kruipt WIK 3 langzaam naar de top van het klassement in de 4e klasse.

| 9 november 2004