Goede tussentijdse resultaten WIK

WIK 1 richt zich momenteel op de 4e plaats in de poule, omdat deze recht geeft op langer verblijf in de 1e klasse. Alex de Hoop, Frank Struijk en Alwin Grootenhuis ontvingen in eigen huis Woerden 1. Alex en Frank waren uitstekend op dreef tegen het hoger geklasseerde Woerden 1, beiden wisten ze 2 enkelspelen naar zich toe te trekken. In het dubbelspel werd echter nipt naast de overwinning gegrepen en ook Alwin was tot tweemaal toe net niet in staat het belangrijke gelijkspel op het scorebord te brengen. Hierdoor werd een nipte 4-6 nederlaag geleden welke, halverwege de competitie, WIK 1 wel degelijk op de felbegeerde 4e plaats zet.

WIK 2, koploper in de 3e klasse, trad maandag aan tegen Woerden 2. Gezien de verhoudingen in de poule, waarbij WIK 2 een voorsprong van 3 punten heeft op Woerden 2, was deze wedstrijd enorm belangrijk voor een eventueel kampioenschap. Wilco Fokker, Ronald Verleun en Sjoerd Vendrik begrepen dit maar al te goed. Ze speelden zeer degelijk en waren alledrie in staat 2 enkelspelen te winnen. Daarnaast werd ook het ontzettend belangrijke punt in het dubbelspel op naam van WIK gebracht, hetgeen betekende dat een 7-3 verwinning in de boeken verdween. WIK 2 verstevigde hiermee de leiding in de poule en is nu 7 punten los van de concurrentie.

WIK 3 kwam in de 4e klasse uit tegen koploper Good Luck 4. Voor Hans de Rijk, Wim Honkoop en Rob Fokker was het zaak de schade beperkt te houden. Hier slaagden de mannen van WIK 3 uitstekend in. Zo wonnen Hans en Wim ieder 2 enkelspelen met doorgaans zeer mooi aanvalsspel. Rob pakte tot slot het belangrijke 5e punt, waardoor WIK 3 met een gelijkspel huiswaards keerde richting Kockengen. Momenteel wordt de 3e plaats bezet, met nog een inhaalwedstrijd voor de boeg.

“Deze tussentijdse resultaten zijn een mooie indicatie voor de eindstand in de poule. Met tevredenheid kan ik dan ook vaststellen dat elk team op een acceptabele plaats is terug te vinden”, aldus een contente Ed Smit.

| 25 oktober 2004